Wednesday, October 27, 2010

Pimp My Header!

Salam n hi bloggers!
Hari ni aku nak announce something best! yerRr macam la best sangat ehek. Anyway, hari ni tetibe je aku rasa ringan tangan nak designkan custom Header untuk bloggers terpilih. Aku tau masih ramai lagi bloggers out there yang still kurang berpuas hati dengan header masing-masing and perlu buat something yang bleh mencantikkan blog dorang. Sebagai contohnya blog si T-Qah ni, aka cousin wifey aku. Previously blog dia nampak suram semacam je. So aku tolongla kasi touch up sket and create custom Header untuk dia. So far alhamdulillah she likes it a lot and blog pun nampak lebih ceria. Memandangkan T-Qah still looking for blog-friends, so korang terjah-terjah la blog dia okeh?


Berbalik pada tajuk asal. So, camne nak melayakkan diri untuk dapatkan custom Header design by Terbiut secara percuma ni? Haaa senang je. Ni syarat-syarat dia..

1. Postkan address blog anda kat dalam komen box entry ni.

2. Copy dan paste kan banner ni kat sidebar blog korang.



3. Kalau yang belum jadi follower, maka kene klik la kat butang follower dlm blog ni.

Tarikh tutup penyertaan ni adalah pada 14hb November 2010 nanti. Hanya penyertaan yang cukup syarat akan dipilih dan akan menerima custom Header yang di design oleh aku sendiri mengikut citarasa pemilik blog tersebut. Penerimaan custom Header akan diterima oleh bakal terpilih sepanjang offer ni dibuka. So jom! rebutlah peluang ni jom! XD

*Terimakasih kepada yang join. Entri ni telah ditutup dan hanya peserta yang berada di dalam comment box di bawah akan berpeluang mendapatkan banner free. Walabagaimanapun, sekiranya anda ingin menempah Header (Starting from RM5.00 - RM10.00), silalah bertandang ke:


untuk mengetahui lebih lanjut. Terima kasih! XD

57 org terbiut:

Ninie Nordin said...

kmk mok! kmk mok! blog kmk sik da header koh. tedah sik? ekekeke. nahh. link blog kmk.

ninienordin.blogspot.com.

AmirFX said...

Ndak ku berani eh nyuruh kau molah.. Ada sik pasal2 muka aku pun kenak impose kelak.. haha...

BSI-BSR-VIVIAN said...

arahan tidak jelas bro..nok step 3 ya.apa mok di entrikan? pasal 'saya mahu header terbiut buat..yerrr' ka? or entri apa..sila berik tajuk..

or kmk sik faham apa dimintak ktk..ampun..

kmk maok..tp kmk takut..huhuhu

ciK LyndaWawa igUana said...

xda muka sen.....

CoKeLaT-RaWkZ said...

Mizz Coki in da haus!

Click untuk mrasa!

www.bloginbm.blogspot.com

ztie said...

kmk maok tapi kmk takut juak. cmne tok? apa kata ktk plah lok. KAMEK MAOK! sila amik link saya.. mun kmk puas ati mek tempek muka baby farah lam belog kmk.. yerrr
demand

ztie said...

kmk maok tapi kmk takut juak. cmne tok? apa kata ktk plah lok. KAMEK MAOK! sila amik link saya.. mun kmk puas ati mek tempek muka baby farah lam belog kmk.. yerrr
demand

erolnukman said...

kehkehkeh...rami yg maok,tp masih rasa ragu2..encik odio terkenal dengan design yg terlampau ekstreme...hahaha

Faizal n Fashitah said...

Hi Ninie,
Okai no problem.. Penyertaan kitak ditrimak XD

Hi AmirFX,
Boh riso, aku akan design Header base ngan kitakurang pun requirement/ theme XD

Hi Beauty,
Kamek dah make it simple. Dibuang kamek no 3 ya. Kinek tok mudah jak. Just link jak banner ya XD

Hi Cik Lyndawawa,
Aok entry tok sikda. Just mok merik apa yang kamek rasa patut merik ngan dak bloggers XD

Hi Cokelat,
Okai.. penyertaan ditrimak XD

Hi Zatie,
Kitak maok. Then kitak perlu linkkan banner. Simple as that. No banner, no talk hehe.

Hi Zatie,
seperti yang kamek terangkan tek, ngkah jak banner nun lok.

Hi Erol,
Sik perlu ragu2. If terpilih, aku akan merik design custom Header based ngan theme n requirement kitakurang.

ztie said...

oklahhh!
duckandrun1303.blogspot.com

amik risiko

SEN said...

ecececececececeh..pa kah semua takut..?eheh..

Ninie Nordin said...

oraitt. helo bro sen. pa mok takut eh. berani mkn berani la simpan. erk.

Encik Tikus said...

gua macam berminat tapiii

Encik Tikus said...

errr takpe laa abaikan jea la

Rt-qaH said...

ahakz!!yes yes yes..mek suka glk2 lok.hehehe..lak plh gik k tQaH keyh abg pesal..

Amni said...

kmk maok.. tapi kamek sik tauk la giney mok carik template nak simple macam Cikgu erol pun ya... mun simple kedak ya, kah header baru, nang kacak.. hummmm...

sedang berfikir.. sampe bila tek? 14 Nov ooo... Mek sa mek lom follow kitak aiee... Sebab kmk makey kpm.net kat sitok.. benda2 seperti button follower, fb dans ewaktu dengan nya semua kenak block.. huhu....

Selagik mek sik kua dari sitok, sik pat mek jadi follower kitak.... i'll my very best!~

Big Momma said...

momma wants it bro! nak tempek banner lok...:)

Sue said...

aih kmk maok juak....

mat said...

rami org mok ya...

Khairul Antasha said...

kedong blog kmk xda header nektok..kmk mok juak lah.. tok url blog kmk

http://khairulantasha.blogspot.com/

jgn lah ada hidden cost nok mcm2 aaaaa...hahaha

Juelina Stanie (AJ) said...

ku mahu tp malu
camney ya
HAHAHAHAHA

Siti Mashitah Saidin said...

wua.. insyallah~

Faizal n Fashitah said...

Hi Zatie,
Sudahkah anda menempek banner ya? XD

Hi Sen,
Aok eh...pahal semua tok takut adehh

Hi Ninie,
Sik perlu takut. Mun kitak terplih, mek janji akan merik Header cantik2 utk kitak XD

Hi Encik Tikus,
Kalau nak, bleh join. Kalau tak nak pun, takpe ehek XD

Hi TQah,
Hehehe.. aaieee cukup la sigek header ya hoh ehek..

Hi Amni,
Okai sikpa, mun kitak sikpat klik follow, kitak just add jak banner ya kat dlm blog kitak XD

Hi Mama,
Okai thanx Mama. Nampak banner kat dlm blog kitak ehek. So penyertaan di trima XD

Hi Sue,
Sila tempekkan banner kat dalam blog kitak okeh? XD

Hi Mat,
Anda tidak mau? yerRr ehek..

Hi Antasha,
Okai penyertaan di trima XD

Hi AJ,
Mun malu-malu..susah la mok dapat huhu..

Faizal n Fashitah said...

Hi Siti,
Nak join tak ni? XD

Heidi Shafiq said...

adehh.. blog aku masih xde header..

AinnalinaRamdzan said...

Adeh.... kmk maok eh. Lamak dah kmk carik tukang molah header tok aih. Bena2 maok tk.

Nah, url blog kmk:
http://whenmyheartspeak.blogspot.com/

ztie said...

udah kmk nempek nempek..

Cik Bulat said...

wahhh ! dah maju ! hehehe.. chayalah !!

Amni said...

okey, kamek mok join laaa.... hehe... Tq

http://mrsamirul.blogspot.com/

Faizal n Fashitah said...

Hi Heidi,
Tak nak join ke? XD

Hi AinnalinaRamdzan,
Okeh..penyertaan anda di trima. Tenkiu XD

Hi Zatie,
Ok penyertaan di trima XD

Hi Cik Bulat,
Cik bulat tak nak join ke? ehek..

Hi Amni,
Okeh penyertaan di trima XD

Amni said...

apa kmk sik pat view pa benda/upa banner kitak kat sidebar kmk ooo... adakah amsalah tenet mek lagik? haissshh...

hannaH said...

maok maok maokkkkssss!!! harus ktk molah k kmk..dah bebulan under construction..hehhe sik uak kacak layout mek.

Lovely Emy said...

nakkkkkkkkkkkkkkk, hihihi~


http://www.lovelyemy.com

Faizal n Fashitah said...

Hi Amni,
Ada kamek nangga banner ya dlm blog kitak XD

Hi Hannah,
Penyertaan didtrima.. XD

Hi Lovely Emy,
Okeh.. Penyertaan ditrima.. tenkiu XD

♥e'in♥ said...

wah.. e'in pon nk gak.. thatsomine.blogspot.com

Faizal n Fashitah said...

Hi E'in,
Okai.. penyertaan ditrima.. tenkiu XD

Juelina Stanie (AJ) said...

hahahaha ok
ku maok join!(semangat)
siap polah entry gik psl tok http://juelinastanie.blogspot.com/2010/10/pimp-my-header.html
wp sik disuroh hahaha

blog link http://juelinastanie.blogspot.com

Anne said...

wahhhh menarik tok !!:)

Faizal n Fashitah said...

Hi AJ,
Okeh entri di trima.. tenkiu AJ XD

Hi Anne,
Simok join ka? ehek XD

Asma Jalalyna said...

wahhhhhhh... mek bok pasannnnnnn... adohehhh... sempat gk... ahahaaaaaa... nasibbbb...

Faizal n Fashitah said...

Hi Asma,
Sempat gik eh hehe..

Ibu Iman said...

mek mok juak eh! boleh kah? hehehhee

Faizal n Fashitah said...

Hi Ibu Iman,
Boleh... seblom tarikh tutup ya ba XD

misz myza said...

Join sudahh.. hehehehe.. cukup syarat x??

http://luckymyza.blogspot.com/

TQ..

Faizal n Fashitah said...

Hi Misz Myza,
Uishhh lebih dari cukup tu hehe XD

nur mahira majme said...

dah letak dah .

link : akudyekami.blogspot.com
tq ya ~

miss emyliza said...

hi....

sy da taruk da... hikssss... ni sume gara2 si blog lovelyemy la nie... winkk... nak gak.. nak gak... cukup tak syarat nye tu... heheee...

http://www.emylizasharida.blogspot.com

Faizal n Fashitah said...

Hi Nur,
Okeh penyertaan anda ditrima. Thanx! XD

Hi Miss Emyliza,
Uihhh cukup syarat dah tu ehek XD

Faizal n Fashitah said...

*To Nur Mahira Majme (akudyekami.blogspot.com)
- Blog kamu private. So takbleh nak masuk. Kemungkinan penyertaan kamu terpaksa dibatalkan. unless kamu unprivatekan ok? XD

BSI-BSR-VIVIAN said...

kmk maok pimpmyheader!

yerr..hahahah

Faizal n Fashitah said...

Hi Beauty,
Okeh done.. kitak ditrima XD

hani apandi said...

kmk mok juak! hee..baru nanga entry ktk tok, ne gik berhempas pulas ngan exam lamak tok..hehe..teruja & suk nanga header nini & KA di polah ktk..hehe

http://beautifulhani.blogspot.com/

Faizal n Fashitah said...

Hi Hani,
Okai..penyertaan ditrima XD

AtiE said...

saya nak jugak! boleh kan??? tolong buatkan saya punyer yerk!


http://salmiyatiraus.blogspot.com/

AtiE said...

kenape saya xboleh letak banner nie? mcm mane plak carenya??!

Cik Eka Katsumi said...

ala saye dah lmbt...cemane ni..boley join g ke x???
huwaaaaaaaaaaaa

Faizal n Fashitah said...

Hi Atie,
Just copy n paste je code kat atas tu ke dalam blog Atie okeh? XD

Hi Cik Eka,
Memandangkan baru sehari je lambat, so bleh dipertimbangkan la. Sila letakkan banner kat dalam blog Cik Eka okeh XD