Friday, October 29, 2010

50 Bloggers Diperlukan!

Salam and hi bloggers,
Dah agak dah.. tentu ramai yang dah tau pasal blog 100penulis ni kan. Aku dari dulu lagi nak postkan benda ni since teringin gak nak join 100penulis ni as one of their writer. Apa faedahnye nak jadi dorang punye writer? Meh sini aku crite kat korang meh!..

Meh Sen!.. Meh Vivi!.. aku nak eksplen kat korang..

Well, kalo korang join and kene approved, secara tak langsung entri yang korang buat dalam blog korang akan di publish kat blog 100penulis tu. So bayangkanlah kalo kat dlm blog tu ada 4 juta pembaca.. lepas tu 3 juta pembaca tengok link blog korang.. lepas tu 2 juta pembaca malas nak klik manakala 2 juta lagi gatal tangan nak gak klik kat link korang and baca entri bergilir-gilir berjam-jam. Bayangkan lah.. 2 juta tuuuu!..

Okeh, Untuk entri ni.. pihak 100penulis ni tanya naper aku nak sangat jadi writer dorang. Well, kalo ikutkan.. memang banyak reason la. Tapi, aku bagi reason yang penting je la. So, aku nak jadi writer 100penulis kerana:

1. Aku nakkan yang 2 juta bloggers tu masuk kat dalam blog aku kasi trafik jem skit.

2. Aku suka berkawan. Mak aku pun cakap aku suka berkawan. Bayangkanlah kalo kawan aku mencecah 4 juta orang. Perghhhh!~..


3. Suka tengok nama 100penulis. Uniklah. Ala-ala komersial macam Lady Gaga.


Kelihatan aku di usung dan dilambung oleh 4 juta bloggers..

Okeh.. so kalo korang nak participate skali.. senang je.. Aku siap copy n paste dari blog Minah sorang ni huhuhu...

Pay a visit at www.100penulis.com
Place any banners (by visiting stated link) at your sidebar blog
Post a very simple entry about why you want to become as one of the 50 Bloggers
The Title of your entry must be "50 Bloggers Diperlukan"
Response back at their blog by replying to the entry with below details:

Banner yang anda pilih: 1/2/3/4
URL Entri anda:

For more details on the T&C
Do visit
http://www.100penulis.com/2010/10/50-bloggers-diperlukan.html


Okeh, takat tu je la info pasal blog 100penulis ni. So kalo korang betol-betol berminat, jomm apa tunggu lagi! jom kita sama-sama join okeh! XD

24 org terbiut:

wa kaljis said...

wahhh... mun juta 4 juta org masudnya sidak nok 4 juta ya bakal disuperimposekan juakkah?? hehehe...

fLo said...

hahahaha...yala koh bang onggon..tauk ada keja bang odio tok..ya d ngeceng nya sebena...hahahaha..

ztie said...

oo bang.. ktk sikda ninggal link ktk sitok kohh..

sila tinggalkan komen anda dalam link tok okeh


http://www.100penulis.com/2010/10/50-bloggers-diperlukan.html

sekian trimas!

Ninie Nordin said...

ohhh. ohhh. paduhal. best juak ohh mun 2 4 juta g blog kta. p kmk sik mnat la. heeee. haaa. psst. kacak kasut. mirah puteh. sine beli. grrrr.

BSI-BSR-VIVIAN said...

TIDAKKKKKKKKKKKKK!!!!!

dari cney ktk ambik gambar mek tok!! dari blog yg dh lamak di private thn lepas tok bah..ish...gelik mek nangga muka mek mpun!! rangkak!


sikmok mek dikenali berjuta2 eh..

Heidi Shafiq said...

uh bagus la.. aku ni xde bakat berblogging tapi ingin blogging gak.. :)

SEN said...

nang sik sabar2 vivian ya mok mkn owh..?helmet alu x dibukak..

Juelina Stanie (AJ) said...

hahaha da sik ktk left komen ktk di link ya?
mun sik, cdaknya sik kan tauk hohoho

AinnalinaRamdzan said...

kesian kmk nangga blogger2 yg nyunjung ktk ya... terpaksa li upa muka cdak (nah, ambik pure bhs swak!).

ciK LyndaWawa igUana said...

ye.....
gambar sen ada..=)

Siti Mashitah Saidin said...

4 juta... banyak ooo...
x pham sebenarnya... huhuhu~

maisyara Pot! Pot! said...

tk tau pun 100penulis T____T. nmpak sgt aku kuno xP

Encik Tikus said...

sebelum nie pernah dengar, macam best jea keh keh keh

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

ciK LyndaWawa igUana said...

camni pimp my header ya... i x paham koh..

balas tru blog kmk ah..
=)

Faizal n Fashitah said...

Hi Kaldu,
Wahhh cepat jak komen ekeke. Ermm yalah hoh, mun 4 juta urg dapat ku superimpose ku.. terus mecah rekod dunia eh! ehehe..

Hi Flo,
Aikkk... laju jak komen hehehe. Ermmm tauk sik abis2 keja superimpose mek hoh hehehe..

Hi Zatie,
Ada mek tinggalkan reya.. cuma nunggu sidak approve jak. Aaa dah pun approve ba ehek XD

Hi Ninie,
Sikpa la mun kitak sik minat. Munkin kitak sik minat bekawan sampei 4 juta orang kali hoh ehek. Ermm kacak ka kasut mirah putih ya? stylo hoh ehek XD

Hi Beauty,
Haaa.. camneee la mek bleh dapat gambar kitak tok hoh? ekekekeke. Apapa pun, next time mun nak makan boh lupak tanggalkan lok helmet ya aa hehehehehe..

Hi Heidi,
Bleh join bro.. seblom offer dorang tutup nanti XD

Hi Sen,
Yalah.. nang sik saba laa ekeke..

Hi AJ,
Dah mek left komen ngan sidak. Dah aprup ponn huhuhu..

Hi AinnalinaRamdzan,
Aihh kenak kesian ndah nangga dak blogger2 ya hehe..

Hi Cik Lyndawawa,
Aok..kali tok muka Sen tetap ada huhu..

Hi Siti,
yuppp... byk kan ehek. Aaa tak paham gak ke? Alaa takkan nak suruh saya explen dalam bahsa Thailand kot :|

Hi Maisyara Pot-pot,
Pot-pot! ehek. Haaa tu laa aku nak bagitau kat ko ni huhuhu...

Hi Encik Tikus,
Yuppp... bes woOOo.. bleh buat kawan ramai ni hehe..

Hi 100penulis,
Yes! tima kaseyyyy banyak2 huhuhu XD

Hi Cik Lyndawawa,
Okeh lak mek eksplen ngan kitak lam blog kitak ah ehek..

ciK LyndaWawa igUana said...

kmk xda header..
gini lah....
hehe

HonEyBuNNy said...

wahhh..mcm best....tp busy r....nanti nak usha2 link tu..ngeh3

Faizal n Fashitah said...

Since kitak sikda header, if kitak terpilih klak, maka kamek akan molah header untuk blog kitak lah lak XD

Hi Honeybunny,
Lawat jangan tak lawat hehe..

Balqiz said...

Kmk rasa kmk sik layak coz kmk nulis menda yg sik masok akal (kata sora dlm palak kmk la)

Faizal n Fashitah said...

Hi Balqiz,
Sikpa.. kacak2 juak pictures di ambik kitak dalam blog kitak bah XD

willie a.k.a reptoz said...

Hmmm...semua nulis makey BM. Sik maok lah join. Hehehe

ztie said...

ahahaha.. willie~~ nak tulis dalam BI pun boleh lah..cina pun ok kot. hehe

Faizal n Fashitah said...

Hi Willie n Zatie,
Aok mena kata Zatie ya, either english or bm bleh dipakei untuk penulisan kat 100penulis XD