Tuesday, February 1, 2011

Button Baru, Link Baru dan Ruang Iklan

Salam n hi bloggers,
Entri kali ni agak simple. Just to inform yang link bloglist korang kat dalam blog aku ni secara rasminya telah diletakkan kat dalam page baru. Oleh kerana blog aku yang semakin berat, so aku decide untuk minimize links kat dalam ni supaya loading pun senang la nanti. Korang bleh nampak image yang bertulis `Terbiut Bloglist' yang aku sertakan sekali link untuk ke page baru tu. Selain daripada tu, button utama link untuk Stories, Artwork, Awards, Widget, dan e-shop tetap akan maintain kat situ. Cuma aku ubah sket design dia jadi button baru supaya mudah korang nak refer. Dan apa-apa urusan tempahan header, wedding photos, banner, etc.. bleh la click kat button e-shop tu okeh?



Orait.. trime kasey Usen dan Ongpin kerana tolong tunjukkan button dan link baru tu. So since sekarang blog ni agak ringan sket, aku cadang nak bukak ruang iklan untuk beriklanlah, apa lagi.. ehek. Dan sekarang ni Akureka Production dah pun jadi pelanggan pertama aku.


Skali lagi, trime kasey la Usen dan Ongpin sebab tolong tunjuk. So, to those yang bercadang nak carik jurufoto untuk wedding.. maka bleh la contact Akureka Production orait! Harga amat berpatutan!

Anyway, dan kepada sesiapa yang berminat untuk beriklan dalam blog Terbiut ni, sila email aku at:


Korang tak payah susah-susah buat banner. Terbiut production sendiri akan designkan untuk korang. Harga plak, cuma RM10.00 sebulan.

So takat ni je la announcement untuk hari ni. Selamat berblogging, kita jumpa lagi di lain entri okeh! Salam and chow! XD

11 org terbiut:

VIVIAN said...

wah..wah..satu blog baru khas utk bloglist!tp bgs juak bro..bukan apa..sblm tok susah buka blog ktk..lmbt loading..kinek tok sikda gik mslh ya..good!

New Entry "[My270View]HUJAN"

New Entry "[Cerita Jiwang Saya]Hikmah Itu Bukan Datang Bergolek..Tapi.."

New Entry "[Ailurophile]Kenapa Dengan Suki?"

Mimie said...

nunggu masa gik kmk mok nyuruh kitak molah header tok odio.berapa ari siap??

Khairul Antasha said...

makin luas empayar ktk hoh.. Semoga terus sukses la..kmk nk tempah header blog.. :)

AmirFX said...

Wasehhh.. Makin maju..

erolnukman said...

makin majuuu...nang berteknologi tinggi nar kau pok..hehhee! nang macam2...

Wan_hazel said...

ktk polah bloglist kat new blog ka ???bez idea tok...gud2..

YOURSCOMMENT said...

sangat cantik design blog nih..

SyedGraphiX said...

batt lahh idea.. gud gudd.hehe

Yann Mazian said...

makin maju bisnes eh. hehe. :D

SEN said...

gago juak sidak ongpin nolong nunjok..better kit lah sik berat gilak dah nektok..dolok ada la dalam seguni beras..

Faizal n Fashitah said...

Hi Vivi,
Yalah...atleast nektok blog tok ringan skit la hoh ehek XD

Hi Mimie,
Aaa.. salu 1 week ++ la kamek bleh siapkan header ya XD

Hi Antasha,
Kitak mok tempah header blog ka? email jak kamek lak ah ehek

Hi AmirFX,
Maksehh hehe..

Hi Erolnukman,
Sikit skali blaja IT tok ba hehehe...

Hi Wan Hazel,
Yuppp.. atleast ringan skit blog tok ehek XD

Hi Yourscomment,
thanx bro! XD

Hi SyedGraphix,
Thanx bro! ehek..

Hi Yann,
Uishh bleh laa ehek..mula kecik2 lok ba ehek..

Hi Sen,
Uishhh seguni beras beratnya? ishhh ishhh ehehehe...