Thursday, November 25, 2010

Header Yang Di Pimp - Edisi 2

Salam and Hi Bloggers!,
Okeh untuk entri kali ni, aku akan announce bloggers yang terpilih dalam edisi kedua untuk menerima Header terbaru mereka. Banyak-banyak maaf kerana agak lewat gak announce for 2nd edition ni. Biasa la.. always bizi dengan keje lately ni ehek. Anyway, pemilihan ni dibuat secara random. So kepada yang belum terpilih tu, sabar je okeh? Doa banyak-banyak semoga terpilih untuk edisi ketiga nanti ehek. Sesiapa yang belum tau lagi pasal ni, boleh la masuk kat link entry 'Pimp My Header'. Semua dah di explain kat situ. Tapi harap maaf la ek, sebab penyertaan dah pun ditutup. Tapi kalau masih gak nak custom header, bleh la email kat aku at semangka _land@yahoo.com. Aku charge murah je.. starting from RM5.00 - RM10.00 depending dengan difficulty of the design. Wokeh, so tanpa membuang masa, meh kite tengok peserta bertuah edisi kedua ni...


1. E'in
(Blog: That So Mine)



2. Big Momma

3. Emyliza

4. Mira
Design Header ni aku buat based dengan theme yang dorang ni pakai kat dalam blog dorang. Unless if dorang tukar theme last minute. If this happen, possibility the Header might not blend as I expected la. So kepada pemilik Header kat atas ni, Please email me at semangka_land@yahoo.com so that I can send you the original format/ sizes okeh? (Please be inform that image header kat atas ni are the small version only, dan bukan in original sizes)

So that's all for now folks. Aku harap kepada yang terpilih kat atas tu akan suke la Header baru dorang and at the same time bleh attract more traffic la nanti hoh. Also, korang bleh la tukar banner lama dengan yang baru ni aight! Atleast aku and the rest of bloggers tau yang Header korang dah kene pimp! kan yerRrr ehek.



Okeh, time to pen-off. Salam all and happy blogging! XD
Kepada semua pemenang.. Sila baca:
*Do email me to get the Header's original sizes okeh! sebab gambar kat atas tu bukan original Header and in small size. Header sebenar lebih besar and sharp. Tenkiu!

30 org terbiut:

BSI-BSR-VIVIAN said...

ish..ngempas dirik lok..punah harapan tok...

anyway kacak bro..

Khairul Antasha said...

yerrr...vie ngempas dirik atas tilam..hehee

Nasib kmk dh ariya..hehehe..

Traffic traffic traffic.. (ktk boh nk mcm2 aaaaa)..hahahaa

Ninie Nordin said...

wahh. kacak2 aihh. ingt mok ngga header sidak sis v ngn sis jt. lom da gk duhal. ekekeke.

Lovely Emy said...

wooo, suka suka.!! :D

willie a.k.a reptoz said...

Best! Nok haku lom ada hagik. Hehehe!

uSu iJamm said...

Polah kedak header pakpuj tukang mandok klk aaa...

Rt-qaH said...

ooo abg pesal mek da juak pimp my header ya dlm blog mek..pa x knk select pun..waduh2..

HonEyBuNNy said...

awat cntk sgt2 header neh...jeles meles la..huwawwa

Siti Mashitah Saidin said...

suka yg no 3 tuh!!

Sophie Al-yahya said...

wow...lawa2 lah header..

hamzah ian said...

fuhyooo.. seyes lawa.. tapi style nampak same je bro.. hehe.. pandangan gua agaknya..

Faizal n Fashitah said...

Hi Beauty,
Haaa..yalah kitak simok join dolok huhu. Eh, ada ka kitak join? ehek. Anyway, thanx XD

Hi Kerol,
Yalah..kesian juak mek nangga vivi ngempas dirik huhu. Aaaa psstt boh bisin glak. Trepik! trepik! ekekeke..

Hi Ninie,
Aok..blom gik mek molah koh. Tok pun main ambik secara random jak hehe..

Hi Emy,
Thanx Emy XD

Hi Willie,
Pemilihan secara random bro.. so tunggu jak la huhu..

Hi Su,
Mok header camya ka Su? bleh juak wakakaka...

Hi Tqah,
Aieeee...header blog kitak laa yang pertama kali di pimp mek koh XD

Hi Honeybunny,
Untung dorang dapat header free kan? hehe..

Hi Siti,
Ha'ah.. saya pun syok gak tengok header no 3 tu yerRRr hehe..

Hi Sophie,
Thanx Sophie.. Design pun secara random je hehe..

Hi Hamzah,
Thanx bro. Alaa biasa la header free.. tak bleh la style nak lebih2. Paham2 je la kan huhuhu...

Ibu Iman said...

wow! wow! thanks a lot!!!!! u make my day!!!!! tq tq odio :)

Big Momma said...

makaceh banyak2.... :)
jasamu di kenang.... he he he

Amni said...

aiee... lok! mok ngempas dirik juak.. huhuhu... sik cukup syarat li kmk oo... ya sik terpilih gik... haha.. nang kacak bang odio...

nora said...

untungnya diorang, jeles i

wa kaljis said...

supa-dupa kretip wooo... kachak 5 bintang! :)

AinnalinaRamdzan said...

Kacak header2 ya. Congrats abg odio. Bg yg belom terpilih ya boh ngempas dirik slalu glak, syg muka kacak ya scratch klak... bah ctok kmk mlh header k ktk urang. edeh, kedong pande tek ho...

Ms Tikot said...

Kacak...rindok hati cdak yg terpilih ya...huhu...

Faizal n Fashitah said...

Hi Ibu Iman,
You're welcome XD

Hi Big Momma,
Welcome! n don't forget to email me untuk dapatkan original header ya k? XD

Hi Amni,
Jangan ngempas dirik.. saba jak k? XD

Hi Nora,
Takpe.. next time bleh bukak lagi offer ni XD

Hi Kaldu,
Makseh Kaldu hehe..

Hi Ainna,
Yalah hoh.. bleh juak kitak nulong mek molah header k sidak juak hoh XD

Hi Mstikot,
Yalah.. rindok ati sidak hoh hehehe..

SEN said...

ehehe..semua tang x sabar jak..harap bersabar kalian2 semua eheh..leput pakput polah header ktkurg smua klak..

Coffee Girl said...

Untungnya jadi mangsa terpilih... er i mean, orang yang terpilih. Best da jak...

Apa kamek tang ada nanga orang macam kitak lalu kat simpang masa jammed di satok 4-5-6-7 hari lepas ooo... kitak drive 4w ka? hehehe.

Liana Ryan said...

kachak eh~~ suka nanga ^^

MIMIE AIZA said...

bestnyeee... nak jugee mcm ni. :p

♥e'in♥ said...

wah!!!! maseh2!!! sgt cantik.. e'in amek...

Cempakamelati said...

Wah beruntungnya dapat header cantik....

Faizal n Fashitah said...

Hi Sen,
Yalah...sik saba2 dah sidak terpilih mok nrimak header sidak hoh hehehe...

Hi Coffee Girl,
Beruntung hoh hehehe. Err.. kitak nemu urang makei 4WD kedak muka kamek? Errr.. no komen! ekekeke..

Hi Liana Ryan,
Kacak ka? Thanx! XD

Hi Mimie,
Actually entri Pimp hari tu dah tutup dah. But insyaallah akan saya bukak lagi nanti k? XD

Hi E'in,
Errr... pic kat atas tu bukan original header okeh. E'in kene email kat saya so that I can give u the original header which is much bigger XD

Hi CempakaMelati,
Ha'ah untung dorang kan yerRrr hehe..

Jue said...

yah maok nangis lok sbb sik tpilih HAHAHA
kck la header nok pelangi ya aih!

Faizal n Fashitah said...

Hi Jue,
Sikpa jue.. saba jak.. boh nangis ndah heheh..

athirah said...

dh xleh dpt header ea? kl nk tempah cena lak? do email me

taureqeu@yahoo.com

thanx