Thursday, December 2, 2010

Blogger Of The Month.. yerRrr

Salam and hi all, Aku baru je bukak blog ni kejap tadi, ye la siang hari aku sibuk dengan keja yang melambak-lambak ntah bile la nak siap huhu. Anyway, tentu korang saspen dengan tajuk entri aku ni kan? Well, actually aku pun suspen ehek. Kejap tadi aku masuk dalam blog Sarawak bloggers and ternampak la bende ni..


Huhh? featured blog? kenape plak muka Faizal & Fashitah terpampang kat muka depan blog tu. So aku klik la and ternampak ni plak..



Perghhh! Hepi giler and tak sangka bila blog aku terpilih sebagai Blog of the month for December 2010 ni. So thanx Sarawak Bloggers! Kepada yang belum kenal lagi dengan blog komuniti ni, join la secukup rasa okeh? Sebab bila korang join, secara tak langsung blog korang pasti akan dilawati oleh bloggers lain yang ada kat dalam komuniti tu. Memang tak rugi la. Moreover trafik pun pasti makin bertambah nanti.


Macam kes aku ni plak, semenjak join Sarawak Bloggers ni.. makin hari makin dikenali gak la blog ni.. malah sampai ke luar negeri woOoo. Dan bila dorang tau yang aku terpilih sebagai blogger of the month, maka terus dorang celebrate untuk aku. Contohnya, macam yang kat Pakistan ni..


Dan baru kejap tadi aku dapat berita dari UK tentang student kat sana pun sama-sama celebrate and tumpang hepi kat aku. Apapa pun, terima kasey la sebab sokong blog ni. Terharu betul aku time ni tau ehek..


Anyway, once again.. Thanx Sarawak Bloggers! Thanx to all yang sudi singgah and baca blog aku yang tak seberapa ni. Kita jumpa lagi di entri akan datang coz aku pun dah ngantuk giler dah ni. Till then, goodnite all.. salam and chow! XD

36 org terbiut:

missAtiey said...

yerr..tahniah..hehe..

AmirFX said...

Tahniah lah bro.... Asa kedak nangga kat petrol station jak... Employee of the months... haha...

Ninie Nordin said...

fuyooohhhh! tahniah brooo! bangga mek ngn ktk. yerrr. pa ka. hahaha. ;b

Roxy zai said...

congrats dan cntiklah banner tu..hahahha

labulabi said...

tahniah bro.aok org luar negara jak la selebret blog kitak ya.nak dalam komuniti ne.xkan xda.dah pemes alu di lupak terus.wakakakaka

shima said...

congrate...

Amni said...

hahaha... tauk ada nya ujung2 ya bunyi kedak ya.. ekekek... kmk sarawak blogger juak... +p congratulations!

fLo said...

congrats..glamer you..kalah artis..hahahahaha...
nok xmok kalah juak cdak d lua memberi semangat dgn ktk nk..hahahaha..=p

misz myza said...

tahniah!! memang layak menerima blog of the month... kalau blog of the year pun boleh... :p

.:: dieylah :: said...

best nya..tahniah!...
memang layak blog tok..hihihi

Coffee Girl said...

Tah Ni Ah! sik rugi ko jual muka Sen.

ztie said...

patut pun sen msg kmk tadik padah lapaR!!! nya kak mogok sia duhal

anyway tahiniah~~ share2lah untung ya... share baby farah ka

Mrs. Audio said...

Waaaaaa..Congrats sayang, I'm so proud of you.. ;) Nang sik rugi ngambik Sen jadi model blog Terbiut eh, tauk lakuuuuuu!! Makseh to Sen! Blehla renew contract ghik pakei 2011 owh? Eheks.. ;))

Big Momma said...

tahniah..... tahniah bro!

bila makan tek? eh.... nang ada?

Liana Ryan said...

waahhhh.. tahniah tahniah.. ^^

HonEyBuNNy said...

tahniah untuk anda...;-)

Ayl Aziz said...

tahniah,...
saya blogger baru. Mintak tunjuk ajar.

My Name Is AYL.

SEN said...

tahniah2..semoga berusaha lebih giat lagi dalam arena berbelog dan lebihkan muka2 kaldu..bila masa ndak kah boleh sampe ke pakistan..rasa2nya time nolong mangsa banjir kali..

kepada mak put: kmk mok contract yg lumayan..

♥Ismi Huda♥ said...

tahniah~! blog tok ng best aie.. lucu..:)

Anne said...

Congrats!!!!tumpang hepi sekaki. blog best, harus dpt award :)
keep it up.

AinnalinaRamdzan said...

Adoheh, Tahniah bro. Klak hadiah gamba cicak tokek ngan ktk k. Ahaks

Cik Mieyrarif said...

congrats ouh

Faizal n Fashitah said...

Hi Atiey,
Maksehh XD

Hi AmirFX,
Yalah hoh. Mena kata ko. Employee of the month. Bok ritok tek ku nangga ada tulis rah petronas ekeke..

Hi Ninie,
yerRrr alu bangga hehehe..

Hi Roxy,
Thanx so much XD

Hi shima,
Thanx Shima XD

Hi Amni,
Aaa biasa la blog tok.. blog palak gila bah hehe..

Hi Flo,
Thanx flo ehek. Yalah, sik lamak jadi artis la mek tok yerRR ekeke..

Hi Misz Myza,
Uishhh.. blog of the year? takkan la sehebat tu huhuh. Anyway, thanx! XD

Hi Dieylah,
Terharu kamek ehek. Anyway, thanx!

Hi Coffee Girl,
Yalah..untong juak ngkah muka Sen hoh ekeke..

Hi Zatie,
Yalah.. lak share ngan kamek 3 branak ehehe..

Hi Sayang,
Makseh sayang. Yalah hoh.. Soh sen sambong contract nya gik hoh ehehee..

Hi Mama,
Thanx Mama. Yahh alu mbak cia eh ekekeke..

Hi Liana Ryan,
Thanx! XD

Hi Honeybunny,
Trime kasey XD

Hi Ayl Aziz,
Thanx a lot. Takpe.. saya dulu pun mula dari bawah gak. Lama2 terre la nanti ehek. Inshaallah nanti akan saya adakan tutorial or tips pasal blogging ni okeh? XD

Hi Sen,
Makseh Sen ehek. Aaa kali la juak masa pakistan banjir reya kali ekeke. Ermm contract lumayan ka? Aihh blog tok sikda bajet glak aihh huhuhu..

Hi Ismi Huda,
Maksehh.. terharu mek eh ehek..

Hi Anne,
Thanx Anne XD

Hi Ainna,
Makseh Ainna. Aaa lak berik jak cicak tokek ngan mek ah huhu..

Hi Cik Mieyrarif,
Thanx! ehek XD

karipapsayur said...

hehehe.. funny! Anyway, tahniah!

Saye buat 2 Contest yang sangat mudah! Datang lah jengok:

1) Minyak kelapa dara FREE dari MAHA2010

2) Cuba teka berapa banyak barangan IKEA

Join meh~~

Faizal n Fashitah said...

Hi Karipapsayur,
Uihh ada contest? inshaallah nanti saa terjah ek huhu..

babyedday said...

congrats! :)

Faizal n Fashitah said...

Hi babyedday,
Thanx! XD

Cyril Dason said...

Congrat bro. Selayak layak nya dapat :-)

Elisha Batuncang said...

Congratulation to you Terbiut. =)

Faizal n Fashitah said...

Hi Cyril,
Thanx Bro! :)

Hi Elisha,
Thanx! so hepi XD

Rudy said...

congrats congrats...teruskan usahaa...

blog anda sunguh menarik hati..

syaftome said...

omedetou gozaimashu...
congratulasion...
memang patut pun dpt pengiktirafan ya...

tahniah bro...

Faizal n Fashitah said...

Hi Rudy,
Thanx bro! ehehe..

Hi Syaftome,
Thanx! owe terharu ku eh hehe XD

Redbloodsnow said...

weewiittt..blogger of the month eh. tahniah bro! u deserved it :)

Faizal n Fashitah said...

Hi Redbloodsnow,
Thanx.. terharu mek eh ehek XD

Fadli [www.mytravellicious.com] said...

congratssss~! hehehe...usaha tangga kejayaan~