Monday, August 30, 2010

Kibarkan Bendera Malaysia

Salam all n happy Merdeka day!
Entry aku malam ni ringkas je. Just nak ucapkan Selamat hari Merdeka kepada semua warga Malaysia. Betapa sayangnya aku dengan Malaysia. Kat entry ni aku sediakan animation bendera Malaysia yang gerak-gerak istimewa untuk korang and bolehlah ditempek kat blog korang not only sempena menyambut hari merdeka je, but boleh digunakan sampai bila-bila. Tunjukkan yang anda warganegara Malaysia yang cintakan Malaysia... yerRrr ehek XD



So basically, korang copy and paste jer coding tu dan masukkan dalam HTML/Javascript page anda. Sungguh mudah bukan? Aku baru je tempek kat blog aku ni.. tuuu kat atas seblah kanan page ni ehek. And sempena Merdeka ni, ramai gak yang awal-awal lagi mengibarkan bendera Malaysia. Malah ada yang betul-betul bersemangat patriotik dan sanggup buat lain dari yang lain.. macam member aku sorang ni..



Sen menyambut Merdeka 2010..

Apapa pun, aku harap member aku ni berpada-pada skit la. Maklum la, kita ni kan masih dalam bulan posa. So tak manis la sambut merdeka dalam keadaan seksi-seksi kan? Anyway, once again.. Hepi Merdeka day! Mari kita sama-sama kibarkan bendera Malaysia.. dan selamat bercuti! till then, kita jumpa lagi next time aight! Salam all XD

29 org terbiut:

oh nanan! said...

selamat hari merdeka F&F! :)

Rudy said...

selamat hari merdeka..

ahahahaha..sunngguh sexi SEN ya..wakakakkaaa

Beautiful Stranger said...

jeles nangga nenen sen juak eh.. huhuh

syahira ariff said...

kalau nak rembat gmbar yg last boleh tak?

Mr Duey said...

nang semangat sen ngibar bendera ya....body nang alah Megan Fox...

(persoalan: ko ada apa2 kah dgn sen?? kimia? biologi? or hanya fizik?? ...hehhehe)

SEN said...

sib bait gamba last ya xda html code juak..huh..

SEN said...

sib bait gamba last ya xda html code juak..huh..

Chenta said...

kenak bendera ktk tebalit... huhuuu...? sen nang sexy nauzubillah... tebik alu posa kmk... heheheee...

SEN said...

mah nyawa ku..ada juak org mok grab gamba last ya..aihh..

dukunlintahplk said...

slmt ari merdeka.. merdeka sen!!

hannaH said...

Selamat Hari Merdeka.. SEN kau nang anggun!

AmirFX said...

Selamat Merdeka! SEN juak loba.. haha..

erolnukman said...

SELAMAT HARI MERDEKA!
code utk gmbar pompuan seksi ya ada sik?hahaha..

Faizal n Fashitah said...

Hi Nanan,
Salam merdeka to you too! XD

Hi Rudy,
Salam merdeka! Aaaa Sen semestinya seksi ehehe

Hi Beauty,
Maka kitak wajiblah belajar dari Sen tentang cara2 nak molah body seksi kedak ya ekeke..

Hi Syahira,
Aaaa betul ke nak rembat gamba last tu? dah pikir masak2 ke? betul ke ni? huhuhuh...

Hi Mr Duey,
Uishh Sen sikkan melepaskan pluang untok ngibar bendera.. walaupun bendera ya rah baju jak. Aaa sebna nya Sen adalah model tetap terbiut untok taun tok. Memandangkan kontraknya masih gik ngan produksi dak terbiut, maka tepaksa la mukanya ditempek tiap kali ada entry baru ekeke...

Hi Sen,
Kira nak juak molah html kod reya... tapi lupak ndah ehehe..

Hi Sen,
Aaa anda bertanya buat kali keduak! soklan sama eh ehek..

Hi Chenta,
Bendera mek sik tebalit. nya bekibar ngekot angin keseblah kiri. Aaa boh lamak glak nangga Sen ah.. posa tok wooOOoo ehehe..

Hi Sen,
Uihhh ya ka? sapa grab tek? ekekekeke...

Hi Pakdukun,
Salam merdeka!! XD

Hi Hannah,
Salam merdeka! Sen semestinya anggun. Model terbiut bah ekeke..

Hi AmirFX,
Salam merdeka! biasa la nya ya.. mesti mok lebih gik ba eheheh..

Hi Erolnukman,
Uihhh.. nampaknya banyak permintaan mintak kod k gamba Sen tok wakakakaka...

fLo said...

eii...seksi na juak sen ya..hahahaha..
pengsan mek ngga...

ztie said...

kmk mok coding utk gambar sen. pelis!

labulabi said...

salam merdeka juak pok.merdeka jgn x merdeka.

Faizal n Fashitah said...

Hi Flo,
Jangan tanggar lamak2.. lak mala pengsan jak kitak lak hehehe..

Hi Jati,
Aaaa.. lak la kamek merik koding k gamba Sen okeh! huhuhu..

Hi Labulabi,
Hepi merdeka day!! XD

kata kila said...

sumpah tak leh blah gambar tu,.hahha

Faizal n Fashitah said...

Hi Kila,
Jangan tengok lama2 tau.. batal posa nanti ehehehe....

syahira ariff said...

hahahaha
sbb gambar last mantoooopppp

Faizal n Fashitah said...

Hi Syahira,
Setelah membuat perbincangan dengan tuan empunya badan, maka di istiharkan bahawa gambar beliau adalah copyright reserved dan demi menjaga periuk nasik beliau, maka permintaan anda terpaksa kami tolak dengan berat hati nya.. yerRRrrr ekekeke..

ciK LyndaWawa igUana said...

aih,,buk kmk pasan..ada gik gambar edit ghupe2nye..
hehehe

Faizal n Fashitah said...

Hi Cik Lyndawawa,
Yalah kitak.. next time perlu lah kitak baca habis2 entry kamek eheh

mr_abs said...

dio. gambar BODY sen ya sne oleh bahh? banyak jak aeknya. hahaa

Amni said...

Selamat Menyambut Hari Merdeka... heheh... kmk sambut di pedalaman.... sik tauk pa jadi kat bandar....tauk ada lawak nya ujong2.. sen ya senior kmk masa sekolah dolok.. heheh....

Faizal n Fashitah said...

Hi Mr.Abs,
Aaa.. ya latest body Sen bah... lamak nya posa tok.. kin banyak aek pok! ekekeke..

Hi Amni,
Tedah lok nyambut rah pedalaman. Sikpa, janji raya ba ehek. Duhal Sen ya senior kitak duhal ooOOo hehe..

Willie a.k.a Reptoz said...

Selamat Hari Merdeka! BEst eh bendera ya. tapi aku letak bendera real dlm moto. Hehehe

Faizal n Fashitah said...

Hi Willie,
Wohhh bendera real ka? aku pun sama juak.. letak bendera real depan umah.. besar gik bendera ya ekeke..