Tuesday, March 29, 2011

Menghilang Kejap

Assalam and hi all,
Mungkin korang tertanya-tanya becoz aku menghilang kejap lately ni. Actually, lama gak la aku hilang kan? kalau tak silap,.. almost 2 weeks ++ la. Well, actually masa tu aku ditugaskan untuk supervise kerja-kerja site la..


Sakit jiwa gak la masa kat site ni. Selain dari progressnya yang agak serabut, kitorang dikerah untuk bekerja sampai ke pagi. Aaa kira-kira camni la jadual waktu minggu pertama kat site ni..

Isnin = 8.00 pagi - 2.00 pagi
Selasa = 8.00 pagi - 3.00 pagi
Rabu = 8.00 pagi - 11.00 malam
Khamis = 8.00 pagi - 2.00 pagi
Jumaat = 8.00 pagi - 1.00 pagi
Sabtu = 8.00 pagi - 10.00 malam


Seriously, waktu kerja tak menentu. Sampai sakit-sakit badan tiap kali balik rumah. Muka toksah crite la.. dah hitam legam dah sekarang ni. Wifey pun risau tengok keadaan aku. Baby Farah plak cuma dapat bermanje dengan aku pada hari Ahad je. But now, alhamdulillah.. fuhhhh aku dah takde kat site lagi dah. Masa untuk rehat and mencerahkan balik kulit yerRrr ehek. Baby Farah pun hepi bila tengok aku ada kat rumah.. dah boleh manje-manje macam dulu ehek.


Sekarang ni pun aku masih berehat. Nak spend time dengan wifey and Baby Farah. Inshaallah next week aku akan mula aktif balik with this blog. Kesian gak tengok blog dah tak terurus kan. Okeh tu je la crite aku kali ni. So kepada yang dah menempah header from me, inshaallah next week aku bleh start designkan untuk korang okeh?

Till then, take care all.. have a nice day, Salam and chow! XD

16 org terbiut:

Mrs. Ichiban said...

Kiutnya Baby Farah!

Fairus Bin Mamat said...

wah.. sibuk nampak.. tapi takpelahkan.. dah kerja. nak buat camne..

Just Call Me V said...

site cney ya bah?

miss Fida said...

ok..bruk tek mek pdh fareeza, lamak dh abg odio sik update blog...panjang umur..ehehe...

Ms Tikot said...

Eeee dah besar dah baby Farah eh...x lamak gik 1 yr nya nak???

erolnukman said...

aok..lamak juak dah kau mnghilang pok...ingat tek d colek..hehehe!
bsr juak dah anak kau..lebih besar dari paha bapak nya..hahaha

airaniez wirdani said...

wah..jd *COW* ke kat site (Clerk of work)?pnat kan jaga site? I hari ni g measure site pun balik mls nak buat kerja.(pdhal site umah org,ada bumbung..hihi)tapi baby farah mmg comella...klu i ada anak,leh buat menantu..haha

labulabi said...

tok kat depan pejabat pos besar kuching nak pok.hehehe.

fLo said...

patut la lamak ilang...pg sun bathing kt site duhal!! alu tanned kulit ktk mcm beyonce....yobih sexy eh...

Tia said...

dah ku komen tek pandei hilang????

baru jak berkelakar ngan mstikots masa lunch tek pasal kehilangan kitak di persada blog....

baby F kiut! bulat kali juak mata tapi......... peha gebu itu sapa yang punya?

willie a.k.a reptoz said...

Kesian....

Norris said...

kacak mata baby farah bro...

Faizal n Fashitah said...

Hi Ichiban,
Cute cam bapaknya ba hehehe..

Hi Fairus,
Tu la bro.. nak buat camne kan ehek..

Hi V,
Aaa Plaza Merdeka ehek XD

Hi Miss Fida,
Dah agak dah..mesti rami tertanya-tanya hoh yerRrr ehek..

Hi Ms Tikot,
Besar dah nya hoh ehek. Errmm aok.. 3 bulan gik ehek XD

Hi Erolnukman,
Ada urang madah aku kenak colek alien ndah ekekeke saba jak la..

Hi Airaniez,
Bukan COW. Saya SE je ehek ;D
Uihhh nak jadikan menantu ke? nak tanya mama dia dulu le hehehe

Hi Labulabi,
Ya betolll!! ekeke..

Hi Flo,
Aok eh...kalah tanned Beyonce adehhh

Hi Mama,
Pahal Mama makei nick Tia ndah? ekekeke
Aok...baby farah nang bulat matanya ehek. Pssttt gebu ka peha ku itu? ekekeke

Hi Willie,
What to do bro ehek

Hi Norris,
Matanya nang bulat hehe

AmirFX said...

Site sebelah balai polis duhal.. haha... Sia aku ingt sidak gik carik hideout ninja turtle...

Siti Mashitah Saidin said...

wua... projek beso tuh....

cute gila baby farah... comel!

SweetyMui2 said...

kiut ehhh baby farah..mok kirim kiss ngan nya! :D