Friday, March 11, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

Salam and hi all,
Seriously.. ni la pertama kali aku join segmen bersama bro Ben. Agak interesting gak la segmen kali ni, moreover soalan yang nak kene jawap tu pun simple and kacang je. So kepada sesiapa yang nak join, cepat-cepat la join sebab segmen ni akan tutup tengah malam ni tau!..


BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

Orait, so untuk segmen ni.. ada beberapa soalan simple yang aku nak kene jawap berkenaan dengan blogger pompuan. Alaahaiii simple je soalan ni..

1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?
- No komen.

2. Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar ?
- Errrr... hehehehehehehehe...

3. Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum ..
- Secara umum?... aaaaaaaaa... next plis!

4. Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower.. Benarkah ?
- Next!

5. Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR !
- Next!

6. Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog ..
- Saiz tetek, jenis pad yang diguna, warna bra, panties, kencing berdiri ke.. duduk ke, dan lain-lain.. Next!

Eh? takde lagi dah? ehek. Ok laa.. seriously aku dah boring/ ketandusan idea dah ni, so tu je la jawapan-jawapan aku untuk segmen bro Ben ni. Aaa sori la bro Ben adehh. Bak kata orang tua, "tak reti nak jawap, tapi nak gak join".. adehh. Dah, aku nak pegi jalan-jalan dah ni. So to all.. have a nice weekend, tata! salam and chow!

25 org terbiut:

d_tieah said...

Perghhh.. Soalan no 6 pun jwpn ya nang 18sx owhh.. Hahaha..



Entry Terbaru : Gempa Bumi Dan Tsunami Di Jepun

SyedGraphiX said...

hahahahahaa... macam x menjawab soklan je XD

AmirFX said...

Aaa... Boleh join.. P kenak cepat gilak expired segmen tok?

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...
jawapan n0 6 tue tak b0le balh...
hahaha...


salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

ztie said...

nang sik menjawab soalan la ktk tk eh. huhu malas ku.... sik payah jak ktk join

Sue Andy's said...

HAHAHAHA. nang keji suma jawapan ya

HonEyBuNNy said...

hehe...nak tergelak soklan nber 6 jugak..ngeh3....xpa..asalkan jawap yer..heheh

Mama_Nabihah said...

haha.. saiz tetek.. lucu.. ktk jawab soklan ka?? hehe..

willie a.k.a reptoz said...

Hahaha...x banyak pun jawapan dari u tok? Hahaha!

Cik Sue said...

singgah sini dr segmen En Ben...

salam kenal... =D

Rozuan Ismail said...

singgah dari blog abg ben

NiSha said...

tttteeeeettt..

singgah santai... dr blog abg ben..
panas sesangat jawapan no 6 tu kan..~ngee
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

aida4eva said...

eerrr...ade lah pulak ke yg blogger pmpuan cite sal no 6 tu?

grrrr~

http://aida4eva.blogspot.com

Redbloodsnow said...

hahahaha..bgs ktk x brapa nk jawap gilak soklan. mun sik...sentap cikit mek baca...miahahahaha :D

Khairul Antasha said...

kdak sik menjawab soalan jak ktk tok..hohohohohoho...

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

masing2 ada hak beri pendapat
jom baca pendapat saya jugak

amboi! jawapan tak boleh blah
nilah yg dikatakan terlalu ikhlas..

aizamia3 said...

kihkihkih.. bkn soalan yang simple tp jwpn dia yang simple... klu cikgu skolah yang baca mau meraung dia... tak menepati piawaian... tp tetap tersenyum bc... hehehe... no komen tapi dah terkomen...

anyway.. singgah terjah dari blog abg ben...

Dda Ly said...

wahh...stret to the point..:P

meh ke rumah..
~monday blues~
keep in touch ye..♥♥♥

wa khairul onggon said...

No 6 ya boknya jawapan kekeke... Bahay na eh sik bertapis gik :P

tia said...

perghh soklan! kahkahkha!

Amni said...

sakit perut maca.. nang tauk ada kitak tok... mena kata ztie, bagus boh join jak.. ekkekekekkekek

Sophie Al-yahya said...

wah asyik no comment aje abg odio. hehe

kata kila said...

kh kah kah kah kah jawapan tak leh blah

Cempaka R.Minta said...

hii
cempaka datang

Coffee Girl said...

u only replied 1 out of 6! hahaha! ya pun jawapan paling ikhlas ku dengar. hahaha.