Monday, April 4, 2011

AF9 dan keyword Nuffnang

Assalam and hi all,
Hari ni aku nak bercrite sket pasal AF9 dan keyword Nuffnang. Actually aku terbaca blog si D_Teah pasal keyword kat dalam Nuff dia. Well, selama ni aku langsung tak berminat nak jenguk keyword kat dalam Nuffnang aku.. until la hari ni tangan tetibe je rasa gatal nak klik kat button keyword dan ni la aku yang jumpe...


Crite pasal AF9 ni, perghhhh punye la ramai orang nak tau samada si Amir ni gay or not. Alahai jangan la tengok dari penampilan dia. Aku mengaku suara dia memang lembut and lunak. Tapi tak semestinya mamat ni gay. Moreover dia ni pun dah pun bertunang. Korang bleh terjah blog tunang dia kat sini.. BLOG AMNI


Walaupun aku belum pernah lagi face to face dengan Amir AF9 ni, namun aku tau mamat ni seorang yang rileks, cool, mungkin sentimental.. dan bukannya gay okeh. Kalo laa mamat ni gay, dah lama dah korang akan tengok mamat ni posing ala feminin kat dalam poster AF9... yang kemungkinan camni laa penampilan dia kot...


Errrr jangan marah ye wahai tunang Amir ekeke. Apa-apa pun, tunang anda tetap lelaki sejati. Aku buat entri ni pun becoz heran betul tengok orang bleh google carik fakta pasal Amir AF9 gay.. haihhh plek betul la.

Anyway, kepada peminat AF9.. AFUNDI lah student kesukaan anda. And as for me, uihhh dah semestinya aku akan AFUNDI Amir huhu.

Okeh tu je la bebelan aku untuk hari ni. So have a nice day to all, Salam.. kita jumpa lagi di lain entri... chow! ehek XD

*Haihhh saper laa yang dok sibuk nak cari video lucah aku ni astagaaa...

24 org terbiut:

fLo said...

bang odio eh...hahahaha...seksi lok skirt ya...kekekeek

duhal ada org bercr psl amir gay indah...aih eh...gila..hahaha...

apa pun sokong amir! yer....

SweetyMui2 said...

tedah amir dberik ktk skirt..hakhak..xsempat nak popular nya lak..

SEN said...

video lucah abang faisal????

Ms Tikot said...

Kacak suara amir ya bah ;-)

Sham said...

salam kenal...

kuang...kuang...kuang...lawa amir pakai skirt...

Amni said...

hahahahahahaha................. jaik bang odio.... hahahaha..... tulah tak bang odio... ada mek baca blog dtieah ya.... ekekeke..... pa lah reti bertunang ngan gay.. habis la.... =P

erolnukman said...

hahaha! kacak betis! wiwiiittt...

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

ya ampun..kalah betis kmk eh...duh..sapa ndak pelik2 carik perihal gay indah tuk eh...

bah...mari kita ngundi amir...calon pemenang pilihanraya akademi pantasia..yeah!! =0).

SANDRA AZWAN said...

AF kali nie macam kureng jer.... contestant tak best la bro...mentor boleh tahan jugak..;-P

wa khairul onggon said...

Menakah tunang si amni ya? Wahh.. ku xda nangga AF9 x sempat gik koh.. :P

Tia said...

kamek mikir Amir FX tek...hahahahahah

Mrs. Ichiban said...

tersedak indah kmk nangga gambar amir pakey skirt ya tek. hahahaha!!

All the best AMIR!

Khairul Antasha said...

video lucah abang faizal????? aaaaaa...aaaaaa...aaaa..sila jelaskan lok.. hahahaha

Redbloodsnow said...

YOBI..tergoda eh mek diat nya k skirt eh. awww.. noks! hahaha

Faizal n Fashitah said...

hi Flo,
Seksi hoh ekekeke.. Tapi kamek pun mok sokong Amirul juak ehek XD

Hi Sweetmui2,
Uihhh jgn riso..pasti nya akan popular klak ehek

Hi Sen,
Aaaaa....ndak la ku tauk apahal la sidak tok becarik ngan video ya ishkkk

Hi MsTikot,
Aok kamek stuju ngan kitak XD

Hi sham,
Lawa kan? kuang kuang kuang ekekeke

Hi Amni,
ekkekeke...plek2 jak manusia nektok hoh. Adaka patut madah Mirul ya gay ekekeke

Hi Erol,
Seksi abis betis ya pewwitttt ekekeke

Hi Vivi,
ekekeke...apapa pun, jom kita undi Amir! XD

Hi Sandra,
Owh ye ke bro? saya tengok tahun ni nampak mantap je student2 AF9 ni XD

Hi Onggon,
Lerr ko siktauk duhal hehe. Aok.. tunang si Amni ya ehek

Hi Mama,
Yahhhh..tedah AmirFX jadi mangsa ekekeke

Hi Mrs.Ichiban,
Eheheh seksi hoh ekeke. All the best to Amir! XD

Hi Antasha,
Aaaaa...ndak la mek tauk aihhh. Plek2 jak digoogle urg nektok hoh adehh

Hi Zie,
Tergoda hoh ekekkkeke

Mrs. Audio said...

Uieeee papa got video lucah kaa?? Eeeiiiiiii ndaklaaaa mama berani ehh.. uhuks :-|

Just Call Me V said...

kalah kaki mek eh! hhahaha

ciK LyndaWawa igUana said...

oh...ya amirul...hehehe

Faizal n Fashitah said...

Hi Sayang,
Aaaaa neyda mek brisik video lucah ndah eh ishkkk

Hi Beauty,
Yalah hoh ekekek

Hi Cik Lyndawawa,
Yuppp itulah dia Amirul AF9 ehek

Jue said...

aih aih...tdah mirul dipolah pakei skirt hahaha

kata kila said...

tunang dia baik hihihi

Faizal n Fashitah said...

Hi Jue,
Seksi nak? ekekeke

Hi Kila,
Ha'ah.. memang baik XD

NurAinNordin said...

Amir suara husky sangat. Follow my blog thejetsetterchic.blogspot.com. XOXO.

Yumida said...

haha...cian amir