Sunday, September 18, 2011

SH-Couture

Assalam n hi bloggers!
Apakaba korang? hopefully semua sihat-walafiat hendaknya. Well, tentu korang nak tau apa benda SH-Couture ni kan? ehek.

Sebenarnya, SH-Couture ni merupakan jenama yang tak asing lagi kat Dubai di dalam arena fesyen abaya modern. Butik ni menawarkan abaya eksklusif dan berkualiti tinggi dengan pelbagai corak dan fesyen terkini mengikut peredaran musim. Buat masa ni, belum ada lagi ejen sah yang membawa jenama ni masuk ke Malaysia. But since I know the owner very well, and selepas melalui beberapa perbincangan.. akhirnya beliau bersetuju untuk mempromosikan jenama SH-Couture ni kat sini sebagai langkah permulaan untuk meneroka pasaran Msia. So dengan ertikata lain,.. bermakna kini SH-Couture telah berada di pasaran Msia and anda juga berpeluang untuk memilikinya tanpa perlu terbang ke sana.


Sebagai permulaan, stok abaya baru yang juga merupakan Summer Collection 2011 menawarkan beberapa fesyen baru yang menarik dan menawan iaitu seperti berikut:

SOLD

Abaya Eksklusif
- Kain berkualiti tinggi (tidak berkedut) - Non transparent tetapi tetap selesa dan sejuk - Pinggang bercerut dan lengan `butterfly wing' terkini - Satu design khas untuk satu baju sahaja - Exclusive Handmade - Ready stock x 1 Piece




Abaya Turtle Neck
- Kain berkualiti tinggi (tidak berkedut) - Non transparent tetapi tetap selesa dan sejuk - Pinggang bercerut dan lengan `butterfly wing' terkini - Tengkuk `turtle neck' - Satu design khas untuk satu baju sahaja - Exclusive Handmade - Ready stock x 1 Piece



SOLD (KIMONO CORAK PUTIH)

Abaya Kimono Eksklusif
- Kain berkualiti tinggi (tidak berkedut)
- Non transparent tetapi tetap selesa dan sejuk - Pinggang dan lengan `butterfly wing' terkini - Satu design khas untuk satu baju sahaja - Exclusive Handmade - Ready stock x 3 Pieces (Pattern: White/ Black)




Abaya Kimono Casual
- Kain berkualiti tinggi (tidak berkedut) - Non transparent tetapi tetap selesa dan sejuk - Pinggang dan lengan `butterfly wing' terkini - Satu design khas untuk satu baju sahaja - Exclusive Handmade - Ready stock x 3 Pieces (Pattern: Colourful/ Black/ Gold)

Harga untuk abaya di atas bermula dari RM250 - RM350. Jika anda berminat, bolehlah menghubungi saya sendiri di email:

semangka_land@yahoo.com

atau melalui handphone:

012-9766 479

* Untuk warga Kuching, kemudahan pembayaran secara ansuran mudah juga disediakan.

* SH-Couture juga sedang mencari pengedar yang berminat untuk memasarkan produk abaya mereka di pasaran Msia. Untuk pertanyaan lanjut, bolehlah berhubung terus dengan saya.

Terima kasih! Wassalam! XD

14 org terbiut:

ciK LyndaWawa said...

yer..dah berjual baju dah blog kitak..=]

AmirFX said...

Update blog alu berjual Abaya.. Muka model ya cam kenal jak...

Dayang Fashitah said...

Heeee abaikan model ya.. ya model terjun yg sik bertauliah ya eheks.. aaa sila pokes kpd abaya yg dipamerkan yerrr! ;)

Khairul Antasha said...

wahseh..dh berbisnes abaya dh nya..design lain xda kah?

mummysyafie said...

aie..kacak nok arbaya ya. suka mek diat..

erolnukman said...

lalu jadi tokey abaya pok...hehe

Umie Artoqiemie said...

perghh. mintak sigek baju taukey haha.. mahal, kmk sik mampu beli tapi nang ragetlahh =(

Faizal n Fashitah said...

Hi Cik LyndaWawa,
Yalah..berjual abaya dah mek tok. Berminat ka? New Summer Collection ya ehek

Hi AmirFX,
Aok..carik makan ba ehek. Aaaa aku pun cam kenal jak model ya koh ekeke

Hi Sayang,
Timak kasih kerna menjadi model abaya tok ehek. Yalah, sila pokes kepada abaya yang dijual ya ehek

Hi Antasha,
SH-Couture tok designnya eksklusif. Ada gik beberapa corak lain tapi untuk Summer Collection 2011, designnya ada 3 jenis jak; Abaya cerut, Abaya Turtle Neck, and Abaya Kimono XD

Hi Mummysyafie,
Berminat ka? tok semua new design tok. Blom ada dijual dimana2 kedei di Msia tok ehek. Bleh berutang, no problem XD

Hi Erol,
Aok eh..tang tekejut2 jak nangga tetiba jak jual abaya hoh ekeke

Hi Umie,
Aaa SH-Couture mun kat Dubai kira setaraf dengan dak Burberry, Coach etc. Tok bukan Abaya nok dijual rah kaki 5 ehek. Sebab yalah nya mahal. Abaya tok jenis fashion ikut season. Very high quality. If ada masok Msia klak, Confirm harga bleh cecah RM800-RM1000. Berminat? bleh bayar ansuran XD

ArFiQkAh BiNtI SuDiN said...

chewah...patut lamak menghilang... duhal berjual baju dak kwn tok eh...

ILA HonEyBuNNy said...

wahhaha....cantik baju2 tu..

tapi kalau ila...kena tunggu kerja baru mampu beli..hehe

Amni said...

yer.. kak fashitah eh model... hihi.. cantik... tapi saiz kamek mesti sikda nak? huhuhu

Willie a.k.a reptoz said...

amboi....berjual baju dah?

Yumida said...

kacak juak bj ya..kedak jubah...k pengilan malam

d_LA said...

yg cam kimono tu cun lah..