Sunday, September 4, 2011

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

Assalam all!

Wahhh lama betul tak update blog. Camne dengan raya korang? tentu seronok kan. Ye la, sebab musim-musim perayaan ni laa kita berpeluang tengok orang pakai baju cantik-cantik, rumah cantik-cantik, keta cantik-cantik, bini cantik-cantik. Disamping tu, bleh main mercun sampai putus kaki tangan kepala dan sebagainya. Aku baru je start keje hari ni..setelah almost 44 hari bercuti (tipu je..sminggu je aku cuti ehek). Anyway, since tengah update blog ni kat opis.. so takbleh nak lama-lama la. Bukannya apa..tak syok la keja makan gaji buta je kan? ehek.

Wokeh,... Dengan kesempatan ni, kami sekeluarga di Produksi Terbiut ingin mengucapkan


Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua..
maaf zahir batin

Inshaallah ada free time nanti, aku akan update lagi blog yang dah sekian lama bersarang ni ekeke. So tungguuuUuuu....ehek


Till then, happy Monday buat semua warga dunia samada yang dah masuk keje or yang masih cuti rilek-rilek depan tv/ atas katil/ bawah kapet raya etc.. chow and w'salam! XD

12 org terbiut:

Lulu Caldina said...

salam aidilfitri :)

Cik Gold said...

selamat hari raya..maa zahir batin.
p/s:kmk dgn yann mazian adik beradik,bkn biras ok..hehe

Hishyamuddin said...

selamat hari raya..:-)

Coffee Girl said...

Selamata Hari Raya!

wah lamak juak kitak sip update belog tek ooo...nang cuti sakan lah.

Tia said...

selamat hari raya...

dah nambah anak ke...hehehehe

AmirFX said...

Selamat Hari Raya.. Ehhh.. YAnn ngn Cik Gold ya biras ka?

[tErOmPaH bIrU] said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri juakkk dr kmk org di Miri tok :D
mohon maap zahir batin ohhh :)

erolnukman said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..lamak bnr x d update blog tok..

ztie said...

basik dh blog tok

Khairul Antasha said...

haha..ztie lok..basik dh blog tok..

aoklah selamat hari raya juak lahhhh

ciK LyndaWawa igUana said...

hahahaha....simbolik ado jak pisang ya..papaun..welcome back!hehehe....selamat hari rayo eh....

updet gik..

Faizal n Fashitah said...

Hi Lulu,
Salam Aidilfitri to u too XD

Hi Cik Gold,
Selamat hari Raya Juak ehek.oOOo adik bradik duhal.Tapi tang kedak bebiras jak kitakduak hoh ehek

Hi Hisyam
Selamat hari raya to u too XD

Hi Coffee Girl,
Selamat Hari Raya! ehek

Hi Mama,
Selamat hari raya! owh blom gik mek nambah aihh hehe

Hi AmirFX,
Selamat hari raya! aok..nyaduak bebiras tapi adik bradik ehek

Hi Terompah,
Selamat hari raya! ampun maaf juak..best beraya diMiri tek?ehek

Hi Erol,
Selamat hari raya! ya lah..dah besarang labah2 dah blog tok ekeke..

Hi Jati,
Blog kitak basik juak! ehek

Hi Antasha,
Yerr suk laa blog kita basik.Slamat hari raya! ehek

Hi Cik Lynda,
Ya lahh..bahya simbolik ya ekeke.Slamat hari raya to u too XD