Tuesday, May 11, 2010

Bersawanglah Ia

Salam dan hi all,
Untuk makluman, maka blog ini akan bersawang buat seketika atas urusan-urusan kerja yang sik dapat dielakkan. Insyaallah, once everything dah okay, blog Terbiut akan beroperasi seperti dulu. Buat rakan-rakan bloggers, keep on blogging. Maaf andai sik sempat nak balas komen or melawat ke blog anda lately.

Senta-Sinte menyebarkan brita terkini pasal aku..


Senta-Sinte: Ungkut!, aku dengak Odio Sudak Berentik Blogging kinektuk! Aku hepik sudak!
Ungkut: Yahuuuuu!!.. Akuk pun tumpang Hepik!...

Ungkut melompat hepi suk laa aku lom dapat nak blogging kedak dolok..

Apapa pun, mintak ampun maap andainya ada terkasar, tersuperimpose, dan ter lain-lain lagi lah. Kita kan suka bergurau kan? kan? kan? ehek. Till then, happy blogging. Will miss u all!

Salam n Chow! XD

16 org terbiut:

Hajib said...

hahaaha... apak apak pun jangan tandah lamak gilak blog bersawang... di masok jin lak...

Beautiful Stranger said...

hahahhaa..happy unblogging dan happy bz..mah nyawa tga sen rmbt gia..

joynstar said...

sikhal...nya agik gago ngan ayangnya mok beranak. biarkan sia

erolnukman said...

jgn lamak gilak pok..rindu juak sikda kau k mnghibur hati yang lara..auwwww!! hakhakhakhak!...

Arifah said...

huhu..rindu mok nangga gmbr2 aneh...

Arifah said...

huhu..rindu mok nangga gmbr2 aneh...

::SuePrettyInPink:: said...

babai..boh lmk gila..xda k tetak awal pg gik lak.. ;p

SEN said...

mah wa ku ngga rambut ku bgolong-golong gya..

AmirFX said...

HAhaaa... *leput* *speachless*

hannaH said...

UNGKUT???hahahha apakah.

Rudy said...

jangan lamak gilak..lak rindu rinduan para bloggers terutama SEN ya..larikkkkk

Kal Jis said...

oh tidak.. manak lagik sayak maok larik? aduk.. aduk..

Ivy Metaga said...

ok..sik apa kelak geng2 blogger yang lain bergotong royong mebersihkan sawang2 ya kelak ehek..

fLoRanCe said...

xpa lak ada spider tlg ktk nulis blog..hahaha..koatan bersawang spider la diam...;p

Felicia F. Ramzi said...

bila kitak dah balit berblogging lak, kompom ktk akan kembali dengan audio junior.. hehehe selamat menjadi bapak..! rindok aie nangga zuriat dirik mpun.. mesti kelak kitak akan teruja kedirik..te he he.. take care!

Queen Bunga said...

sama lah kitaa..sikda idea nak owhh..huhu..