Tuesday, August 20, 2013

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin....

Selamat Hari Raya kepada semua blogger dan pembaca blog Terbiut ni, Maaf Zahir Batin 0-0 okeh?.. Semoga raya tahun ni disambut dengan ceria and semeriah-meriahnya hehe.


Actually tak banyak yang aku nak cakap kat sini. Biasa la dalam keadaan sekarang ni pun aku banyak menghabiskan masa dengan keje harian, dengan family, and dengan Facebook.

So just need to know,.. should I or should not return back and kembali active with blogging macam dulu2?.. comment please ehe.. trime kasihhh..  :)

2 org terbiut:

labulabi said...

oii selamat hari raya juak.lamak juak betapa tok.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)