Sunday, June 16, 2013

Hahahahaa!!!~

Assalam dan Happy Monday guys!... serious lama giler tak update blog ni. Tentu ramai yang tertanye2 kemana menghilangnya sang terbiut yang sekian lame tak berbunyi2 dlm blog ni. Well, mintak maaf la byk2 ye tuan-tuan n puan-puan.. sebab semenjak bergelar `papa' few years ago.. keadaan menjadi semakin bz tak terkata hehe. Most of masa aku ni pun banyak dihabiskan untuk activity in the real world. Lagipun last time aku bleh lupe plak password blog ni,.. end up kene buat report la etc. and finally dapat gak balik password nye hehe..

(Sekadar gambar hiasan...nyummm)

Anyway,.. hari ni saje je nak jenguk blog yang lame dah bersawang ni hehe. So just wanna say.. Happy Fathers Day buat semua bapa2.. Happy Monday!.. Happy belated 2013! ekeke.. and since tak lama lagi kite ni nak berpuasa.. so inshaallah nanti aku jenguk2 lagi blog aku ni hehe..

W'salam :)

7 org terbiut:

Coffee Girl said...

Setahun kemudian... tsk tsk tsk

But anyways, welcome back! and happy Father's Day!

cik hani said...

dah tak lama nak puasa..
kite pun tengah ganti puasa lagi ni..
selamat hari bapa utk semua bapa-bapa

Tia said...

ya ajak?

Mohd Nasharudeen said...

yarabi! serius rindu abis eh! nang terkejut kmk nangga latest post oleh blog terbiut!! keep blogging bro!

Umie Artoqiemie said...

aiee lamak sik ber apdet haha... teruskan blogging aieee...

Willie a.k.a Reptoz said...

Setahun dah....siap dah bersarang labah labah dah.

E'in said...

ewah2!!!! lame xdgr cite....... ntah die ingat kat kite lg ke idak....